Chanthal Blonk is gecertificeerd coach voor financials
244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-244,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Ik ben Chanthal Blonk, gecertificeerd coach met ruim 17 jaar werkervaring in diverse financiële functies.”

“Ik ben Chanthal Blonk, gecertificeerd coach met ruim 17 jaar werkervaring in diverse financiële functies.”

In mijn loopbaan – waarbij ik de laatste 10 jaar als interimmanager heb gewerkt – ben ik voor veel mooie bedrijven actief geweest, zoals: Endemol, Mme Tussauds, Microsoft, Sony Pictures & Gemini Windpark.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als financial, weet ik als geen ander hoe financials denken en handelen en welke weerstanden er soms zijn bij financials. Ik doorzie snel waar iemand zijn kracht zit en welke uitdagingen iemand heeft. De afgelopen jaren merkte ik als financial dat mijn interesse steeds meer uitging naar het intermenselijke aspect en minder naar de puur vakinhoudelijke kant ervan (de cijfers). Ik ben daarop diverse coachopleidingen gaan volgen. Ik ben inmiddels gecertificeerd coach en werk volgens de richtlijnen van de NOBCO. Het is een mooi en uitdagend vakgebied waarop ik me graag voortdurend wil blijven ontwikkelen.

Methoden die ik graag inzet, zijn onder meer: Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Kernkwadranten. Met een positieve kijk op problemen, wissel ik humor en zakelijkheid op een resultaatgerichte wijze af.  Door middel van het stellen van de juiste vragen begeleid ik jou naar het bereiken van je coachdoel. Of je nu effectiever wilt communiceren, je persoonlijk leiderschap wilt vergroten, je belemmerende overtuigingen wilt aanpakken of een loopbaantraject in wilt gaan: met mijn aanpak kun jij ervoor zorgen dat jij díe effectieve financial wordt die jij wilt zijn.

 

Ps: ik begeleid ook mensen buiten finance, dus ook als je geen financial bent en je loopt tegen bovengenoemde vraagstukken aan, ben je bij mij uiteraard van harte welkom.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op.

xxxx