Chanthal Blonk is gecertificeerd coach voor financials
684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-684,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Het Persoonlijk Stijl Profiel geeft antwoord op hoe je de dingen doet.

Het Persoonlijk Stijl Profiel geeft antwoord op hoe je de dingen doet.

Ben je bijvoorbeeld meer gericht op taken of op mensen? Hoe zou iemand optimaal met jou kunnen communiceren, wat zijn je kwaliteiten en wat zijn je uitdagingen? Het DISC model bestaat uit 4 basisstijlen: Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Het profiel beschrijft jouw natuurlijke gedragsstijl en geeft handvatten om prettiger te werken en om te gaan met anderen.

Wat levert het op? Meer inzicht in je handelen, je kwaliteiten en je valkuilen. Maar ook bij stress-management, burn-out preventie en time-management vraagstekken. Je krijgt inzicht in hoe je communiceert en wat je onbewuste voorkeuren zijn in communicatie en gedrag. Verhoging van zelfkennis leidt tot betere keuzes. Met de inzichten uit je DISC profiel ga je prettiger en effectiever samen werken met anderen. Een DISC assessment kan een mooi uitgangspunt zijn om je coaching mee te starten.

 

Wat zijn de kosten? Het afnemen van een assessment en het opmaken van jouw Persoonlijke Stijl DISC Profiel kost 175 eur exclusief BTW. Je krijgt daarvoor een mooi ingebonden rapport en een digitale versie.

 

Goed om te weten: Ik ben DISC-gecertificeerd door Q4 Profiles. Het Q4 Persoonlijke Stijl DISC Profiel is als enige DISC profiel geoptimaliseerd naar de Nederlandse taal en  culturele maatstaven.

 

Hoe werkt dit? Je krijgt via mij toegang tot een online portal waar je – in je eigen tijd- het assessment kunt afnemen. Nadat je deze hebt afgerond, zul je een samenvatting van je Persoonlijke Stijl DISC Profiel rapport in je mail ontvangen. Vervolgens word je gevraagd een herkenningscijfer te geven. Wanneer je dat gedaan hebt, wordt je profiel volledig gemaakt en ontvang je van mij een ingebonden rapport. Deze kun je desgewenst al dan niet inzetten in je coachtraject. Een voorbeeld van een DISC profiel kun je hier downloaden.

 

Combineren met een coachingssessie: Wil je je Persoonlijke Stijl DISC profiel bespreken in een coachingssessie? Dit is zeker aan te raden. In deze sessie krijg  je niet alleen meer inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen, maar gaan we ook in op de aspecten in je werk die je energie geven en kosten én krijg je tips hoe je je weer kunt opladen. De investering hiervan is 350 euro exclusief btw. Ook kun je een assessment uiteraard combineren met één van de twee coachpakketten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op.