Chanthal Blonk biedt coaching aan specifiek voor financials
619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-619,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving.

 

Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie.

Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving.

Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie.

Of je het nu wil of niet: functies binnen Finance gaan meer en meer veranderen en verschuiven. Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. Door automatisering en digitalisering komt de nadruk minder op data-crunchen te liggen maar meer op analyse en het vertalen van de cijfers. Veranderingen in organisaties verlangen een andere invulling van de financiële functie. Jij als financial zit niet altijd te wachten op die continue verandering. Dat snap ik. Maar toch wordt er meer en meer van je verlangd om ‘out-of-the-box’ te denken.

 

CFO’s willen dat financials echt als business partner kunnen fungeren. Effectief communiceren, proactief zijn, in oplossingen kunnen denken en goed kunnen samenwerken, zijn eigenschappen die voor de huidige financial cruciaal zijn. Maar hoe pak je dat nou allemaal aan? Wat moet je doen als er van je gevraagd wordt jezelf meer te profileren? Ik kan je helpen bij deze en andere vraagstukken.

 Vragen van financials die ik vaak in mijn praktijk tegenkom en waarbij ik jou kan helpen zijn bijvoorbeeld:

Ik voel me vaak onbegrepen door mijn collega’s buiten Finance. Hoe zorg ik ervoor dat we wat meer op 1 lijn komen?

Hoe geef ik duidelijker grenzen aan?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn collega’s me begrijpen en doen wat ik ze vraag?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mezelf meer gezien en gehoord voel binnen de organisatie?

Mijn manager wil dat ik me meer ga profileren en als business partner ga fungeren maar hoe doe ik dat?

Ik krijg heel veel stress van al die reporting deadlines. Hoe kan ik daar het beste mee om gaan?

Het lukt me niet om al die deadlines te behalen. -> Time management

Ik heb het gevoel dat ik soms nutteloze rapportages maak waar niemand naar kijkt; hoe maak ik mijn manager op een professionele manier duidelijk dat ik hier geen tijd voor heb?

Ik heb het gevoel dat er geen enkele afstemming is binnen onze organisatie. Elke business unit manager wil zijn eigen rapportage. Mijn collega’s begrijpen niet dat het continu aanpassen van rapporten me heel erg veel tijd kost. Tijd die ik niet heb. Hoe maak ik ze dat duidelijk?

Hoe ga ik om met die lastige collega of manager?

Ik heb promotie gekregen en krijg een leidinggevende rol waarbij ik mijn huidige directe collega’s moet gaan aansturen. Superleuk, maar hoe zorg ik ervoor dat dit geen weerstand oplevert?

Ik heb een negatieve beoordeling gekregen en sindsdien ben ik zo bang om fouten te maken dat het eigenlijk alleen maar slechter gaat. Hoe draai ik dit weer om?

De organisatie waarin ik werk en de afdeling waarvoor ik werk gaat reorganiseren. Dit brengt veel onrust met zich mee. Hoe moet ik hiermee om gaan?

Wat wil ik nu echt? -> Loopbaancoaching

Als je je herkent in één of meerdere van bovenstaande vraagstukken en je vindt het tijd worden om hiermee aan de slag te gaan, dan ben je bij mij aan het juiste adres. In mijn loopbaan als financial heb ik zelf ontzettend veel te maken gehad met bovenstaande vragen. Zowel bij mezelf, als bij collega’s. Inmiddels weet ik exact wat er nodig is om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen en om met meer plezier, flow, geduld en op een relaxte manier je werk te kunnen doen.

Twijfel je nog?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult van 30 minuten zodat we je vraag kunnen bespreken en wie weet help ik je met dat gesprek al genoeg op weg. Besluit je na dat gesprek dat je je coachvraag verder wilt uitdiepen, dan kan je kiezen uit de volgende opties:

Wat is het? een pakket van 3 inzichtgevende coachgesprekken waarin we gaan onderzoeken wat je vraag is en welke tools je kunt inzetten zodat je beter leert om te gaan met datgene waar je mee zit.

 

Hoe lang duren de gesprekken? Elk gesprek duurt een uur tot anderhalf uur.

 

Waar? De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Haarlem of bij jou op je werkplek, mits zich deze binnen een redelijke afstand van Haarlem / Amsterdam bevindt en de sessie in een rustige ruimte kan plaatsvinden.

 

Wat zijn de kosten? Dit pakket kost 575 eur exclusief BTW. Mocht je de sessies bij jou op kantoor willen laten plaatsvinden, dan reken ik een kilometervergoeding van 0,28 eur per kilometer. Reistijd wordt niet apart gefactureerd.

Tip: Check bij je werkgever of er budget is voor coaching & ontwikkeling. Dit is vaak het geval.

Wat vraag ik van jou? Commitment om je in te zetten en te werken aan je doel zodat je die echt behaalt.

 

Wat krijg je van mij? Dezelfde commitment; iedere sessie volledige focus op jou en je coachvraag, confronterende inzichten waar je echt iets mee kunt. Als afsluiting van de 3 gesprekken ontvang je een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

 

Betaling De helft van het pakket dient voor aanvang van het eerste gesprek voldaan te worden. De andere helft kan aan het eind van het traject voldaan worden. Betaal je het zelf? Dan is betaling voorafgaand aan elke sessie mogelijk.

Wat is het? een pakket van 6 intensieve coachgesprekken waarin we gaan onderzoeken wat je vraag is en welke tools je kunt inzetten zodat je beter leert om te gaan met dat waar je mee zit. Het verschil met het Basic Coachpakket zit er in dat we met het Extended Coachpakket dieper ingaan op dat wat je drijft en waar je naar toe wilt en waarom dit tot op heden nog niet is gelukt. Daarnaast werken we aan de borging van dat wat je geleerd hebt tijdens onze gesprekken, zodat je –als je niet meer gecoacht wordt- er zelf voor kunt blijven zorgen dat het resultaat echt beklijft.

 

Hoe lang duren de gesprekken? Elk gesprek duurt een uur tot anderhalf uur.

 

Waar? De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Haarlem als je dat makkelijker vindt, bij jou op je werkplek (in een rustige ruimte).

 

Wat zijn de kosten? Dit pakket kost 1100 eur exclusief BTW. Mocht je de sessies bij jou op kantoor willen laten plaatsvinden, dan reken ik een kilometervergoeding van 0,28 eur per kilometer. Reistijd wordt niet apart gefactureerd.

Tip: Check bij je werkgever of er budget is voor coaching & ontwikkeling. Dit is vaak het geval.

Wat vraag ik van jou? Commitment om je in te zetten en te werken aan je doel zodat je die echt kunt behalen.

 

Wat krijg je van mij? Dezelfde commitment; iedere sessie volledige focus op jou en je coachvraag, confronterende inzichten waar je echt iets mee kunt. Als afsluiting van de 6 gesprekken ontvang je een visuele eindrapportage van de behaalde resultaten.

 

Betaling De helft van het pakket dient voor aanvang van het eerste gesprek voldaan te worden. De andere helft kan aan het eind van het traject voldaan worden. Betaal je het zelf? Dan is betaling voorafgaand aan elke sessie mogelijk.

Elke losse sessie van maximaal 1,5 uur kost 200 eur exclusief BTW.

Een uitzondering hierop is het eerste gesprek. Die vindt telefonisch plaats of via Skype, duurt circa 30 minuten en is geheel gratis. Zo kun je zelf vooraf eerst rustig beoordelen of we een ‘match’ zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

xxxx